Thursday, 24 February 2011

Kesan Blogwalking Dan Update Terhadap Nuffnang

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Rasa kesian pulak bila lihat graph analytics
akaun nuffnang nadia baru-baru ini
Dah la pengunjungnya kurang
update pun jarang-jarang
lalu jatuh la menjunam...
ahakz, macam pantun pulak kan..



Anyway,dua, tiga hari ni nadia semacam ada semangat
untuk update dan blogwalking..
Itu yang UV naik semula...


Honestly baru-baru ni nadia bukannya tak nak update
tapi biasa lah kan...
tidak setiap waktu mood atau keadaan kita mengizinkan
ditambah pula nadia menghadapi masalah datang bulan
yang berlarutan sehingga 21hari...
Kira dah penyakit tu..
So time tu badan memang lemah,
kerap sakit kepala and muka pun pucat saja
pertama kali terjadi sebenarnya...
so, sedikit terkejut..
Alhamdulillah, my mom adalah tempat rujukan terbaik...


Then, now semangat dah ada..
Kebetulan idea pun membuak-buak
walaupun idea tu sebenarnya dibuat-buat...ciettttt..
Alhamdulillah masih boleh update..


So, lihatlah kesannya pada graph akaun nuffnang nadia tu
naik turun, naik turun kan..
ada pasang surutnya..
begitu juga entry nadia, kalau yang best..
ehhh ada ke entry nadia yang best...entahlah..
hurmmm kalau ada jer entry yang menarik sikit, ramailah yang berkunjung
tapi kalau entry yang macam nasi sejuk tu,
memanglah sunyi sepi blog nadia..


Apapun, terima kaseh semua...
nadia sangat menghargai...



5 comments:

zati embong said...

InsyaAllah jat sentiasa jenguk nadia.even skrg kat rumah oc z dpt mc sbb sakit perut O.o

Cik Ila said...

UV ade pasang surutnye..hahaha

paan sabri said...

bnyak gak trafik tu.. kongsi la sket tips2? saya punye visitor 1ari xsmpai 100 pon klo BW.. klo x BW lg la sikit.. xsmpai 10.

ardinihumaira said...

tahniah dear ;)

Redbloodsnow said...

BLOGWALKING MMG MEMAIN PERANAN PENTING DLM DUNIA BLOGGING NIH. BUT IF NADIA DH JD FAMOS BLOGGER CAM BEN, REDMUMMY HANIS...TAK PERLU DH SUME TU..HEHE

TP KLO ZIE JD CAM DORG...ZIE STILL GAK GAGAH MEMBALAS KUNJUNG SESIAPA YG TINGGALKAN KOMEN :)