Wednesday, 23 February 2011

Percubaan Seterusnya

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Okay, ini percubaan seterusnya
actually yang ni just nadia gunakan free template
yang sedia ada...
kebetulan nadia tengok cantek semacam template tu
so nadia just add on wording saja
and change color..
And kerawang-kerawang tu nadia adjust sikit
ikut kesesuaian untuk dijadikan header..


header


watermark



And nadia hadiahkan buat sahabat blogger Adieyza (zana)
Sebelum ni zana pernah hadiahkan nadia sesuatu
Boleh lihat SINI apa yang zana hadiahkan untuk nadia


So, ini nadia hadiahkan untuk zana pula..
bagi mengeratkan lagi silaturrahim
antara kami berdua...
Cuma nadia belum buat final touch up
because zana suka pink...
so, nadia cuma perlu adjust color saja..
kali ini nadia showkan yang ini dulu..
After zana dah upgrade header pink,
baru nadia showkan di sini ya...


Apapun, thanks yang sudi membaca blog nadia yang sangat sederhana ini..
Sekian, terima kaseh...




9 comments:

Encik Blogger said...

cantik.. EB nk update pon tgh malas ni.. tgh memikirkan ttg sesuatu

zati embong said...

cantik O.o beruntungnya nadia dikurniakan idea2 yg kreatif O.o

Huda said...

cantik kaler nye :)

ardinihumaira said...

comey2 :D

norsharmila said...

rjinnye wt kn header tuk kwn :) it's very nice of u dear!

ieda said...

cantik lah dikkk
akak nak jugak .. x pandai buat header cam tuu sama lah mcm watermark dulu2 ekekke

nORmAL said...

cantik header to.. untuk adik tak da kew kaka hehehekkk....

Ogy said...

seronoknyaa kalo pandai buat sendiri...mesti sket2 nk tukar header je...kalau mamalah...cepat sgt bosan..hehe

aDieyZa said...

salam my dear.. zana nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab nadia sudi buatkan watermark n header utk zana.. zana terlalu hargai apa yg nadia buat..

thanks dear sbb bersusah payah buatkan semua ni utk zana.. zana betul2 terharu..