Thursday, 10 February 2011

Saya Tak Paksa 'Follow' Ya

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Yes, nadia tak paksa nak follow atau tidak
Terpulang pada diri masing-masing
Actually nadia pelik sebab jumlah follower
sekejap kurang, sekejap meningkat
Kenapa eh?
Oh mungkin ada yang unfollow eh
hihihi tak ape lah
Nadia tak paksa
Lagipun blog nadia ni bukan ada isi yang best hihihi


But bagi nadia sendiri
nadia follow sebab ingin mengikuti latest story
dari blog yang nadia follow
kadang-kadang bila baca entry dari blog lain
banyak pelajaran yang nadia dapat
Macam  adek Yuyu shayang cakap
"Selagi input yang diberi bermanfaat, ambik saje.
yang teruk, dibuang"


So, terpulang pada diri sendiri


bak kata DIGI: i will follow u :p


16 comments:

cIk JanNah said...

betol sokong.
yg baik kita amik yg buruk kita buang. tak apalah myb yg unfollow sbb kita x follow dia lik kot. 2 yg dia wat mcm 2. dun wory asl niat kita ikhlas nak berblog
:P

Daniela said...

nadia....ape2 pun stay cute stay smile...heheh follow unfollow terpulang lah kepada pembaca =) setiap belog ade kelebihan tersendiri....

Myra Jay said...

Samala situasi kita Nadia.. MJ pun perasan blog Mj follower harini saja dah kurang 2 orang huhuu

tomatokering :) said...

tak pe ..yg penting truskan blogging kay :)

y u y u Z u l a i k h a said...

i followw ~~ hahah...

belog akak best~ sebab tu orang follow..

yang kurang atau meningkat tu, biase la akk :) yuyu punn~

Azwani said...

betul tu, saya pun follow blog sebab nak dapatkan ilmu dan pengalaman diorg..

ardinihumaira said...

tu lah.. nak wat cemanakan.. biau je kat mereka yang cemtu ;)

ieda said...

yerlah dikk
akak sokong .. kdg tuu bukan semua blog yg kita follow boleh kita terjah kan .. mana sempat huhuh

janji kita saling ingat mengigati :))

nadia ar-rumaisha said...

cik jannah: yup, nadia setuju... yg penting niat kita..paling utama...

nadia ar-rumaisha said...

daniela: yup, setiap blog ader kelebihannya...walaupun sekadar blog peribadi tapi pengisiannya boleh menjadi pengajaran...

nadia ar-rumaisha said...

Myra Jay: nadia banyak kali sebenarnyer kurang... skang nadia dah tak kisah...biar lah...

nadia ar-rumaisha said...

tomato kering: thanks dear atas kata-kata semangat itu...

nadia ar-rumaisha said...

yuyu zulaikha: tenkiu adek shayang... u are my inspiration tau...

nadia ar-rumaisha said...

azwani: yup..kadang2 pengalaman orang laen tu memberi kita pelajaran yg bermakna utk kita melangkah...

nadia ar-rumaisha said...

ardinihumaira: yup, biarkan mereka...

nadia ar-rumaisha said...

kak ieda: yups, walaupun bukan semua kita boleh terjah tp sekurangnyer kita akan alert ttg blog yg updated...