Thursday, 17 February 2011

Semakin Lupa

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Lately nadia tak ada idea untuk menulis
puas sudah diperah-perah ideanya
tak juga kunjung tiba


Oh ya, akhir-akhir ni
nadia sering saja lupa
tentang banyak perkara
Sampai ada yang menegur sikap nadia tu
Bukan nadia buat-buat lupa
tapi nadia sendiri bingung

everyone get busy
source: corbis.com

Kadang nadia fikir
mungkin nadia terlalu sibuk
sehingga ada beberapa hal tercicir
Mungkin juga
Apapun nadia cuba untuk cegah penyakit lupa itu
tak nak ajar diri ini jadi pelupa
InsyaAllah



8 comments:

Huda said...

kadang2 kita mmg akan selalu lupa :) try istighfar ok :)

aDieyZa said...

nadia kena banyak relaks.. sbb kalau kita terlalu banyak berfikir sampai xde masa nak relaks, tu lah byk benda blh lupa..

nadia, zana ada wat special entry utk nadia smlm.. jemput singgah yer..

zati embong said...

Normal nadia.Bila serabut+bnyak kerja, mule la sakit hlg ingtan.plg baik, listkan semua 2 O.o

noorafzan said...

Bahayakan bila lupa.huhu~

zmanja said...

salam ziarah :)

nORmAL said...

salam kak sihat ...

heheh kadang-kadang saya pon sering lupa... so saya selalu catatkan ape yang saya kene buat hehhe..

alinac lover said...

yong pon sama. banyak sangat nak pk.sampai benda lain x terpikir

Seksi Bani said...

biasa ler nadia..
bila byk sgt pikir, byk benda2 lain tercicir.. otak kita tak boleh process semua serentak.. :D