Monday, 28 March 2011

Hadiah Untuk Mereka Berdua

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT




Percayalah bahawa hadiah mampu
membuatkan wajah yang sedih tersenyum..
Yang paling penting hadiah juga salah
satu cara untuk kita terus mengerat
silaturrahim...


Namun jangan sesekali beranggapan ianya
materialistik...
Cubalah untuk berfikiran positif terhadap
sesuatu perkara itu...
And yang pasti, tidak semestinya
hadiah yang mahal...
Bagi nadia, jangan dilihat pada isinya
tapi lihatlah pada keikhlasannya...

jangan lihat pada isinya ya

Oh rasanya nadia dah mengarut sangat..
Actually baru-baru ni pening juga 
mencari hadiah untuk 2 orang
sahabat blog nadia ni...
Sempena hari lahir mereka baru-baru ini..
Apapun, nadia harap mereka suka...
InsyaAllah hari ni nadia akan pos...
So, buat Ayung dan Lynn....
Tunggu ya kedatangan bungkusan ini..
Nadia harap korang berdua suka...






5 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hehehehe.. akak... birthday saya dah nak sampai! sila bagi hadiah kat saye juga ^^ hahahah~

Huda said...

swwetnye nadia :) cute hadiah2 tu..heheh

mr_mrs mikko said...

eeei, comel!
laawaaaa ni

AYuNG said...

suka...suka...suka...hihi

adiah nya x smpai lg, tp dh stat lompat2 kat sni..:D

thanx dear...

zati embong said...

hihi.happy birthday utk diorg jugak O.o