Thursday, 24 March 2011

Kita Kategori Mana

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Okay, kali ni nadia ingin menulis soal kategori blogger..
Yelah, sekarang begitu banyak blog-blog tau..
Semuanya mempunyai keistimewaan tersendiri...
Apapun, apa yang nadia nyatakan di bawah ini
cuma sekilas pandangan nadia sahaja ya...
Sekiranya salah atau menyinggung mana-mana
pihak, 10 jari kemaafan nadia hulurkan...

pinjam dari corbis.com

Kategori Satu: Otai
Bagi nadia blogger otai ni sebenarnya adalah
blogger yang telah lama berkecimpung di dalam
dunia blogger.... Dan mostly cara penulisan mereka
juga sangat bersahaja tetapi mempunyai banyak info..

Kategori Dua: Tegar
Okay, blogger tegar ni nadia memang respect..
Sebab apa? sebab mereka sentiasa ada idea untuk
menulis blog... Bahkan blog mereka sentiasa meriah
dan tidak sunyi dari pengunjung...

Kategori Tiga: Famous
Hah, yang ni memang lah ramai tau...
Best kalau jadi blogger yang famous ni sebab
tak perlu pening-pening nak update setiap hari..
Tak update malah tak blogwalking pun tetap
akan ada pengunjung setiap masa...


Okay, cukup nadia bahagikan tiga kategori sahaja...
Tapi kan sebenarnya ketiga-tiga ni berkait...
Yelah, bila seseorang blogger sudah otai,
secara tidak langsung mereka akan menjadi seorang
blogger tegar dan kebanyakkan blogger tegar
ramai pengikut... Bila dah ramai yang mengikuti
perkembangan, of course akan jadi famous...hihihi
Sekian, itu saja pendapat nadia....
andai ada salah silap, ampun maaf dipinta...


Terima Kaseh...




9 comments:

CahayaCintaIlahi said...

kte takde dalam senarai cmne
hehe kte tak layak pun utk sume tu huhu nak kata tegar tak gak huhu nak kata otai baru lagi nak kata femes.. sape la yg knl huhu ;)

ZACK ENTRY said...

alamak, saya tak ada dalam senarai ketiga-tiga kategori tu..^^,

nadia ar-rumaisha said...

cahayacintailahi: alaa nadia pun same, xde langsung dlm kategori tuh....huhuhu

nadia ar-rumaisha said...

Zack Entry: me too, tak ada pun dlm kategori tuh....

Syafiq Rosli said...

zack ko ye2 je kan..saya pun sm..newbie

bukankosong said...

sy blogger tegar je...tp xde rr femes pun... :P

*Saje nyibuk kat c,ni...

zati embong said...

hihi.xpe nadia,dlm kita xsdar,ada org yg setia follow blog kita O.o

LyNn'Azlina said...

lin pun tak termasuk lansung dlm kategori atas tu...tak layak lagi semua

Kancilbiru said...

akak pun taktau akak ni kategori apa...ekeke...