Monday, 2 May 2011

Big Sister Met Lil Sister

Sebenarnya ini sekadar cerita tentang aktiviti Ahad lalu..
Yang memang dah plan dari awal-awal lagi..
Nak bawak adik-adik yang bekerja berhampiran dengan office..
Janji nak bawa mereka jalan-jalan time off day..
So last day dapat juga keluar bersama mereka..
Berkenalan dengan lebih rapat..
Sebelum ni cuma berpeluang bersembang di area office..
Nak sembang panjang payah juga..
So dah berjumpa macam ni, baru kenal lebih dekat..
Seronok, walaupun mereka muda remaja lagi,
tapi sangat menghormati saya sebagai seorang kakak..
Yang paling tidak tahan bila diajak bergambar
ditengah-tengah shopping complex..
Oh no, saya memang segan bergambar bila orang lain
memandang...Tapi mereka berdua ni happening sunggoh..
Tengok sajalah aksi mereka...

Lucu depa berdua ni, selalu gadoh..

kikikiki...muka kena paksa..

abaikan muka saya yang pelik tu

time ni puas gak depa pujok amik gambar

adek zaida

adek lela

ni sengaja amik dalam rest room..konon la..buuuweeekk

5 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhh! follower akak dahh 1000 ^^

bila nak jumpe saye??

Izan Ishak said...

hi nadia...kak izan singgah sni....

sori ye lama tak menjengah. nadia sihat?

zati embong said...

jalan2 kat mega eh?hihi

NorliFarizam Md. Siebi said...

windu kat nadia....uuwww da lame x blogging

nadia natasya said...

comel jee :DD