Thursday, 12 May 2011

Kenapa Blogger.com

Actually petang tadi saya ada baca blog ardinihumaira..
Then, saya lihat dni ada problem nak open blog beliau..
Then, petang tadi sampai rumah.. my friend call..
Jue said that dia tak dapat create new entry.... Why?
Then, saya terangkan perkara sama jadi pada Dni...
And dalam jam 6petang, blog saya pula yang problem..
i think semua blog la kot, maybe upgrade maintenance kot..



Apapun now happy because dah dapat update and
schedule kan entry untuk esok...... Alhamdulillah
double happy hari neh because sampai rumah dapat
kejutan.... Senyum sampai telinga...hihihihi..
nak tahu apa... tunggu yaaa.........

13 comments:

[sutera kasih] said...

saya pun sama..asyik error memanjang, kdg2 tak dpt drop comment..skrg ni pun tgh problem, kjp logout sendiri..pastu dh sign in, tak dpt jgk..


SAYA TAK SUKA PANGGILAN HANGIT!

cik peLangi said...

same -same ! blog sy pon x ley bkk ptg td..igt kn da jd pape..mbye upgrade maintenance kot..ni bru ;ey bkk ! fuhh lega gle..hehe..

Firdnurjue said...

syg..2 la..Allhamdulillah..now da ok..sukesukesuke..:-)

Nini Hartini said...

ptg td tgh semangat nk comment blog kawan2. sekali kejadian yg sama jd pd sy. frust btul

Diya Edhayaa said...

sy pn kne gk td.. ingtkn sorg2 je.. huhu

chuu said...

haa, chuu pon kene, kawan chuu pon kne, tp dah ok :D lega :)

Izatie said...

Heh . Same thing happened to me :) But now dah boleh bukak . Yayy ^___^

Lin Azlina said...

hehe..apakah kejan tu my dear?

zati embong said...

ptg td jadi cm2.huhu.dahla tgk mood BW n tnggal2 komen2.jap g semua komen xleh send.sedih betul!

Ardini Humaira said...

haaa dear... best nye cepat settle.. dni punya blog 2 hari tak leh create entry dengan komen. kua benda tu je manjang. stress jugak... ni lepas baca blog nadia baru dni try blog dni.. Alhamdulillah dah boleh bukak. huu 2 hari meroyan...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Masalah ini berlaku pada "komputer pelayan" @ server bagi "blogger.com".

Sebelum itu pihak mereka ada membuat penambahbaikkan pada laman web blogger.com.

Beberapa ketika (mungkin hari...) lepas itu, masalah tak dapat "log in" muncul. Kemungkinan ada pengubahsuaian itu tidak sesuai or terdapat ralat pada pengaturcaraan dalam komputer mereka, lantas menyebabkan permasalahan ini...

ana love apez said...

semlm ana 1 hari x bley buka bogger. stress!!!

ana love apez said...

semlm 1 hari ana x bley buka juga. stress!! seb baek x gile. hahaha