Wednesday, 15 June 2011

Sudah Add Button Like

Actually sebelum neh dah terfikir untuk letakkan
button like dalam blog tapi rasa macam tak guna jugak
sebab ada ke orang akan like blog and entry nadia...
Ada ke? entahlah, nadia pun tak tahu....huhuhuhuhu..
So hari ini nadia rasa letak sajalah, terpulanglah orang
nak like atau tak....Setiap orang ada citarasa and pendapat
mereka yang tersendiri.... So if nak like, silakan...sangat
nadia hargai....



And nadia dapat tutorial neh dari Tutorial Untuk Blog..
Bagus lah blog tuh, menyediakan banyak-banyak sunggoh
tutorial untuk kita tampal widget.... So yang nak tampal
widget, boleh try jenguk blog tuh ya..... Sure puas hati....




suka entry ini?

7 comments:

IeDa said...

like jgn x like! wah, nadia dh tukar template! lg kemas! i like!

Atiqah Wadiah said...

dh ada butang like..skerr2..sy suke tekan butang like..hehe :)

salwaismail said...

salwa dah picit like! :D

zuwaidah said...

ya, suka entry ini. dah tekan hehehhee

lilypelangi said...

like like like (:

Chempaka Sari said...

okay..nanti kita like eh..

alinac lover said...

yong buat juga kekekkeke