Thursday, 23 February 2012

Info Penting Bagi Yang Suka Blogging




......................................................

PENTING!!!!


Silalah ENABLE ACCESS TO YOUR PROFILE bagi memudahkan
kawankawan blog berkunjung/bertamu/berceloteh di blog kalian...
Penatpenat saja kalian update and promote blog tapi kawankawan
tak dapat nak access blog kalian... So silalah ambil perhatian wahai
kawankawan blog sekalian.... Check your blogger profile sekarang ok!!!

Check box seperti dalam gambar dibawah, kalau tak jelas, korang
boleh klik gambar tuh untuk bagi besar tapi tak gedabak.....Hopefully
membantu.... Sekian berita penting...Assalamualaikum...


......................................................





14 comments:

Asy Faro said...

dah check =)

eiela said...

a'a ada jgk yg tak share kan.

AYuNG said...

Ohhhh..thanx info nadia=)

dela said...

tq kongsi... siap!

UnPerFecT PeRsoN.. said...

assalamualaikum...tmpng tnye..mmng pnting eh mende ni??urmm tk tau plak profile tu pnting...

Ardini Humaira said...

hehe dni belum check dni enable ke tak yang tu :)

Bui Junaidi said...

OK..TQ UTK INFO NI..*__*

Kiera Zainal said...

Ouh thanks for the tip. Betul jugakkan!

mamawana said...

check jgn tak check. Tq. Tq. Nandri.

nik rosmawati said...

selalu nak lawat blog org lain tak boleh.ni la sebabnya :)

eva said...

ha ah penting tu.. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

thanks nadia for da tips...

eija al-aydrus said...

follow lah blog kite juge yerk.ngee..tq..http://oikonyol.blogspot.com/

maya diana said...

Thanks ...Terbaek la post ni, keep it up sis.. i will follow your blog.. blog hebat macamni kalau register dekat http://rakanblog.com mesti bnyk dapat trafik..