Tuesday, 14 August 2012

My Wedding Story | Wedding Card


Bismillahirrohmanirrohim

Hai semua, masih ingat saya lagi? Apapun terima kaseh bagi yang masih sudi menjengah ke blog saya neh.. Rasanya dah lama saya tak update sebarang cerita.. Masa dan keadaan tidak begitu mengizinkan saya namun ada waktu saya tetap menjenguk blog kawan-kawan yang laen. Seronok menatap pelbagai cerita dari anda semua, terutama cerita tentang Ramadhan yang mulia ini.. Begitu juga dengan juadah serta kueh-kueh raya yang di sediakan.. Thanks untuk kawan-kawan yang menyediakan resepi kueh raya kerana sangat membantu saya untuk menyediakan sendiri kueh raya untuk Aidilfitri ini.. InshaAllah

simple kan? **blushing**


Okay, saya baru saja hantar design kad kawen saya untuk dicetak.. Sepatutnya saya hantar pada awal bulan lalu tapi kesibukan buatkan saya terlupa akan hal tersebut.. Apapun selepas siap dicetak kad ini, masih ada beberapa perincian yang ingin saya lakukan pada kad ini.. Sebenarnya segan nak show kat blog sebab kad yang saya design tersangat simple.. Sengaja saya simple kan supaya senang saya letak perincian seterusnya... Apapun kawan-kawan yang nak hadir ke teratak usang saya, bagi meraikan majlis pernikahan saya nanti, bolehlah emailkan alamat pada saya untuk saya hantarkan kad...

Email: mynadiadania@gmail.com
Subject: Majlis Meraikan Perkahwinan

Seperti yang pernah saya katakan sebelum ini, majlis saya sangat sederhana, kenduri kampung saja... Apapun Alhamdulillah rasa sangat bersyukur pada Allah...Doakan segalanya berjalan dengan lancar ya.. Terima kaseh





15 comments:

sherotpetot said...

Simple yet nice. #thumb up ;)

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah.....chantek....nnti dh siap tmbhan hsil tgn nadia...mesti lg chantek....

AYuNG said...

yg simple itu menarik ! =)

shafiqabdshukor said...

nice... tahniah la ye...

shieraridwan said...

tahniah kak :)

kat mana kenduri akak nanti?

nak kad, tapi tak sure datang ke tak. ngee

#salamKenal ^^v

Yuyu Zulaikha said...

akakkkkk! jangan lupa tauuuuu bagi kat yuyu ^^ heheheh..

Yuyu Zulaikha said...

akakkkkk! jangan lupa tauuuuu bagi kat yuyu ^^ heheheh..

Anasyg said...

rumah akak katne? hehe..cam teringin nak datang^^, cantik kad jemputan ni. Putih suci bersih. Hehe.lama ta dengar citer - sbb lama ta update. teruskan projek perincian akak k. Good luck

♥ Cik Cha said...

Simple but nice nadia....
love it...

JunAina said...

Kenduri kampung tu yang best... Nice card, akak suka...

Lily said...

congratzzz in advance my dear....
kan betul...Allah hadirkan hujan untuk menghadiahkan kita pelangi yang cantik.... =)

Welcome to the clubb...

careno said...

serius cool your wedding card... kebaboom...

mamamyja said...

done follow u. nice wedding card

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik walau simple

Jeff Lee said...

Cantik dan elegant.