Thursday, 25 November 2010

Makanan Yang Kena Tambah


Haishhh tambah-tambah makanan ni boleh buat lemak-lemak di badan ini bertambah..
Apapun, nadia nak cerita tentang makanan tambahan yang nadia kena tambah dalam senarai ubat harian nadia.
Ini dia minyak ikan Omega 3 jenama Pristin. Sekarang nadia dah mula mengambil semula minyak ikan ni..
nak tahu kenapa? Sebab kepala ni asyik duk saket jer. Sebelum ni nadia pernah cerita kan kena makan buah kan kan kan... Pastu pernah cerita lagi nadia kena pakai cermin mata kan kan kan...
Ni nadia tambah lagi dengan makan minyak ikan ni. Supaya lesihatan ini semakin baek..InsyaAllah.. Sekadar berusaha yang terbaek.


Sebelum ni adik nadia pernah cadangkan tapi semacam ragu bin ragu tentang keberkesanannya.
Tapi sejak amalkan, Alhamdulillah saket kepale tu dah kurang semakin kurang dan harap-harap terus berkurangan. InsyaAllah..
First time tengok kapsul gel minyak ikan ni, besar woo, terfikir time tu..Mampukah aku menelannya.. Mula-mula tersekat kat tekak. Aduhhh berapa banyak air kena teguk nak bagi jatuh ke perut. hahahah.. Apapun sekarang sebelum makan sedia air banyak-banyak..


Bagi yang nak tahu kelebihan, boleh view kat website PRISTIN.. Ada huraian dan jawapan bagi segala pertanyaan yang mungkin menari-nari dalam kepala anda...hihihi.. Apapun, selamat mencuba produk ni bagi mereka yang ada migrain... Usaha sebaik mungkin untuk dapatkan kesihatan yang baik. Bagai dikata, kesihatan yang baik memberi impak kepada kehidupan yang bermutu. InsyaAllah....



nota: nak siapkan watermark untuk mereka yang request. InsyaAllah nak buat tutorial watermark nanti..

6 comments:

Redbloodsnow said...

zie x leh nk nelan softgel or pape vitamin yg dr ikan taw yunk. x tahan ngan bau hanyir...hehe

Nadia arRumaisha said...

@redbloodsnow: hihihiih myk ikan pristin ni tak bau hanyir pn dear....hihihi tu nadia bleh telan..kalo tak mau berair mate nak menelan..

Lagenda said...

insyaallah nnt mak cuba makan!

Nadia arRumaisha said...

@rLagenda:bagus mak...untuk kesihatan...

Anonymous said...

Blh sy ty ktne nk beli minyak ikan tu ye, n berape harganya..

nadia arrumaisha said...

boleh dapatkan di farmasi berdekatan... guardian and watson pun ader...