Tuesday, 28 December 2010

Cuci Mata Sekejap..Pilih-Pilih-Pilih

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Haa pilih-pilih-pilih tapi tak moleh ambil sebab yang orang lain punye daaa....hihihi okay, Alhamdulillah nadia dah siapkan separuh watermark untuk peserta-peserta GA Murah Hati yang telahpun tamat pertengahan Disember lalu.. Alhamdulillah ada yang dah bagi hint-hint pada nadia apa yang mereka nak.. Apapun nadia dah cuba semampu mungkin, andai ada terkurang nadia minta maaf sangat.. Nadia belum emailkan pada pemilik-pemilik watermark ini sebab ada lagi 19 watermark yang belum siap.. So kena tunggu yang tu siap..hihihi sorry ya.....Lagipun nadia nak buat touch up sikit yang mana dah siap ni sebab ada yang kurang jelas bila sesuaikan dengan gambar... Apapun, hopefully the best will come out...InsyaAllah....Below pixar-pixar watermark yang dah siap...




22 comments:

Just said...

waa.. i dah spot mine! suke suke.. thanks... tak sabo tggu emel u! :D

Huda said...

cantiknye Huda punye..maybe leh add 1-2 flowers..heheh..xpe..nnti kita discuss..huda gtg pegi klinik..

chuu said...

waa., comey2 laa, paling suke yg ade sampan merah tu., auww i luv red <3
.,

Sophie Al-yahya said...

comel2 semua.nampak tenang..

AYuNG said...

cantekkkk..:)

Admiral Hafiz said...

ala
nk jugak

smart la watermark 2



Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Kasim Ahmad said...

wah, suma cntek2 :)

Liz said...

suker suker...cantik2 la semua...
nice, simple n clean ^^

ardinihumaira said...

cuuuuuuuuuuuuuuuun! :)

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam nadia.
seyes! cantik.
ta yah ubah pape dah:):)
thanks nadia.....
ta sbr nk tunggu emel laaa:):)

Ummi Izzah said...

cantiklah..
nak order boleh???

MamaRifqy said...

waaa..chnateq chanteq!!sukeee sukee!!

me setujuuuuu!!

so ye dear! xperasan msg kat chatbox!!nwayy thanxxx yaaa!!

tomatokering :) said...

hohoh ! cantek2 . if ada tomato punya pic comey lagi . tapi nie pon dah comey dah ;D suke !

mamawana said...

cung melecung...nak satu...tapi yg mana..cammana? semua cung..

lianalovekhairi said...

sangat chantekkk... I Like ;-)

The Nurul said...

i dulu nak buat jugak tapi macam lebih fokus watermark dari gambar so malas lah. anyway cantek watermark u.

farhah adeli said...

comelnye watermark tu sume.

saya nk buat tak reti. =(

alinac lover said...

alahai..melepas x dpt..hehe

pinky ladies said...

suke2 :D chantek

h o n e y said...

cantik=)

Miss Raidah mr.LKB said...

serius chanteekk!!
=)

Saybee said...

erghhh ! jeles skjap ! ==' watermark smue cantik2 ♥