Wednesday, 1 December 2010

Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim


ini merupakan header beliau..... macam kancilbiru, suka warna biru....hihihihih

Tadi duk terjah-terjah beberapa bloglist nadia, terterjah blog bro GTO... Wah GTO sedang buka peluang untuk bloggers yang berminat untuk tersenarai dalam bloglist beliau... Wahhh nak nak nak.... Tapi hanya terbuka kepada 20 blog sahaja... So cepat-cepat ya... Nadia pun tak tahulah dapat ke tak...tapi hopefully dapat tersenarai..Syaratnya seperti berikut:

1)Of course masih belum berada di Bloglist Eyriqazz.com
2)Letakkan blog eyriqazz.com di ur bloglist.
3)Buat Satu Entry bertajuk " Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com "
4)Done, leave ur permalink di entry ini.
5)Hanya dibuka buat 20 entry/blog pertama yang hantar. First Come First Serve.

Okay, nadia memang belum ada dalam blogslit GTO... huhuhu blog yang tersorok ni bukan senang nak duk dalam list blog otai tau... And of course nadia dah letak blog GTO dalam bloglist nadia sebagai BEST WRITER... Tuh ada kat side bar kalau tak percaya.... Suka baca and comment-cemment entry beliau....Lagi satu, suka sebab beliau selalu anjurkan contest @ giveaway... Inspirasi untuk menjadikan blog 'hidup'....

Kenapa? Kenapa nadia nak berada dalam blogslit blog GTO.... entah, ikut suka nadialah kan kan kan....hihihi btw, sesekali menumpang tempek link blog kita di blog otai, apa salahnya kan kan kan.... Mesti mau twisties....hihihi Of course la, nadia sangat mahu kerana nak GTO selalu view blog nadia yang selalu menyorok ni... Tapi memang GTO ada jenguk blog nadia sebelum ni... Thanks bro.....

Ok...done.... hopefully tersenarai.... Thanks pada yang sudi view and baca and comment.... Sekian, sila baca entry lain pula....hihihihi :p

4 comments:

akmafaizal said...

datang jengah..agak2 sapelah yg berjaya masuk dlm list GTO tu ek?

Nadia arRumaisha said...

Alhamdulillah QTO dah masukkan list blog ni...thanks GTO

akmafaizal said...

bestnyer..cayalah

Nadia arRumaisha said...

thanks sis