Wednesday, 23 March 2011

Terima Kaseh Pengunjung (Visitor)

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Tadi mood down sedikit sebab connection
yang bermasalah..
But now dah senyum sebab tiba-tiba pengunjung
up sikit demi sedikit...
Terima kaseh buat yang sudi bertamu ke blog nadia ni..
Thank you so much..

segan nak tunjuk

Nadia pun tak pasti dari mana..
Mungkin juga sebab nadia ada ping entry
ke beberapa website... Antaranya:



Honestly walaupun jumlah visitor tuh sangat kecil bagi 
sesetengah blogger yang berjaya tapi bagi nadia ianya
cukup besar... Nadia memang pernah dapat visitor yang 
tinggi sikit sebelum ni waktu Cik Epal Gonjeng buat review
blog nadia...


Apapun, terima kaseh semua..
Maafkan nadia sekiranya tulisan-tulisan nadia ni
membosankan anda... InsyaAllah nadia cuba sebaek mungkin
untuk menulis dengan lebih baek...




nota: suka penulisan adek comel Yuyu Zulaikha sebab sangat santai
tapi penuh dengan maksud juga terselit beberapa nasihat..









7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hayyaa akak niii! saye terasa malu di bawah tuu -.-'

belog saye merepek banyak..

terima kasih akak ^^

Myaby said...

tu kire ramai dah tu

tehee

zati embong said...

sama2 nadia.hihi.. O.o

suke2 nyebok sini.

dark r0se said...

tahniah! n ag satu nak tambah!....yuyu tu mang chumel pown~:)

AYuNG said...

terima kasih..hehe...**tetiba jawab kan...** :D

ardinihumaira said...

wahhh nak g berkenalan la dengan beliau :D

LyNn'Azlina said...

wah...ramai tu berkunjung..bagusla nadia ni...
tahniah..