Monday, 16 May 2011

Day 8 : 10 Of My Favourite Song

Hai dear, day 8 already... kali neh tentang lagu kegemaran pula...
Wahhh menarik tapi banyak lagu yang saya suka sebenarnya..
hihihi tapi 10 yang terbaek saja yang mampu saya tulis....hurmm..


....................................................................................................................

1. Koi No Victory by Morning Musume
Lagu neh paling lama kot yang saya suka.. Actually saya suka
tarian budak-budak musume neh.. Best and music dia pun sangat
happening...

2. Sakura Mankai by Morning Musume
Misti ada yang ingat saya peminat morning musume.. Hurmm tak
adalah, saya cuma peminat sebahagian lagu-lagunya.. tapi album
yang dulu-dulu lah, kalau yang sekarang saya pun tak pasti sebab
dah lama tak carik lagu mereka neh..


3. My Immortal by Evanescense
Lagu yang sangat saya suka untuk menyanyi... Time kolej dulu kan,
saya memang hantu lagu neh sampai geng-geng duk panggil saya
Amy Lee...

4. Bring Me To Life by Evanescense
Memang saya suka Amy Lee pun tapi itu dulu lah kot... Lagu neh selalu
saya nyanyi waktu dalam kuliah, memang saya akan selalu nyanyi lagu
neh, duet dengan seorang kawan kolej saya..


5. Cinta Tak Berganti by Siti Nurhaliza
Like sangat-sangat lagu neh sebab ada nilai sentimental gitu...hahahah
saya akan tersenyum sorang kot bila dengar lagu neh....

6. Sekali Ini Saja by Glenn Fredly
Memang favourite song saya... Ada kenangan dan saya akan dengar
lagu neh bila saya rasa nak nanges... Boleh ke camtu...hahahahha


7. Keabadian Cinta by Anuar Zain
Actually boleh katakan semua lagu Anuar Zain saya suka... And
selalu tau berangan ada seseorang yang dedikasikan lagu neh untuk
saya...hahaha perasan lebih..

8. Nagging by IU & Seulong
Lagu neh baru tak baru jugak laaa tapi suka tau sebab lagu neh
happening....

9. If You Love Me For Me
Lagu neh OST Barbie The Princess And The Pauper... sesekali kalau
nak berkhayal suka la dengar lagu neh... kekononnyer...

10. Sedetik Lebih by Anuar Zain
Hahhaha saya tau ramai suka lagu neh... So senang ceritaa saya pun
suka.... Kita suka ramai-ramai eh....hikhikhikhik...
....................................................................................................................

Okay, itulah sebahagian lagu yang saya suka....Sekian terima kaseh...

5 comments:

zuwaidah said...

cantikla header baru.
banyaknya lagu favourite...kak zu suka lagu lama2 almaklum org pun org lama. tapi lagu anuar zain dan ct memang best

nORmAL said...

saya pon suka jugak hekhekhek...

nadia ar-rumaisha said...

Zuwaidah: terima kaseh kak zu... hhihihi lagu lama ader yg saya ngam ader yang kurang...apapun saya suka irama malaysia...

nadia ar-rumaisha said...

normal: hikhikhik suka yg mana tu dik...

[sutera kasih] said...

3,4,7,9,10..suka !!! hehe