Monday, 13 June 2011

Seronok Berkenal-Kenalan....Thanks Yuyu Zulaikha


Actually today kan bermacam idea keluar untuk update...
Gara-gara semalam sibuk tak dapat update woooooo...
Tapi kan mood untuk update tenggelam sikit kerana nadia
rasa sangat mengantuk hari ini....Mungkin penangan ubat kot..


Okay, last saturday nadia berkesempatan bertemu dengan
seorang adik blogger yang comel lote neh..... Lembut pulak tuh..
Orangnya adalah Atiqah Wadiah, dia blogger baru sebenarnya..
nadia kenal dia pun sebab dia beli barang dari kamiherba iaitu
Sabun Susu Kambing... Oh thank you so much adik Yuyu Zulaikha
sangat-sangat terharu.... Nanti akak belanja kamu dik....InsyaAllah..



Okay, bercerita tentang Atiqah Wadiah, sangat seronok jumpa
dengan dia... Kadang macam tak sangka sebab ramai rupanya
blogger Kuantan... Oh ya Atiqah ni tinggalnya dekat saja dengan
rumah nadia... hahahah ibarat kata boleh jerit saja, dah dengar...hihihih..
Apapun sebabkan jumpa just untuk ambil barang, so memang sekejap
sangat and tak puas nak sembang-sembang dengan dia...
Hopefully akan ada kesempatan untuk jumpa Atiqah lagi and dapatlah
kita kongsi-kongsi cerita tentang dunia blog....InsyaAllah...

So kawan-kawan, jom kenal dengan budak comel neh.. nampak saja
luaran dia aktif tapi dengar dia bercakap memang lembut budaknya...
Meh meh kita serbu blog Atiqah Wadiah ramai-ramai....


8 comments:

zuwaidah said...

dah bertambah kenalan, bagus tuuuu...nanti kalau kak zu ke kuantan, boleh kita jumpa2 dan laga pipi hehehehe

Miss Y and Her World said...

errrr..ingatkan berkenalan dengan yuyu zulaikha?


Earning Nuffnang Ku Lebih Tinggi Dari Cik Epal !

atiqah wadiah said...

haha~akak,malu sy kak..btw,tq sbb sudi kwn ngn saya..ske sgt borak2 ngn akk..akk frendly hbs..sempoi..kewl..ske2..hehe..kak,iffree2,t bley lar kita lepak2 skali yerk..duk sekampung jer kan..jerit2 dh bley dgr dh..hehe :)

atiqah wadiah said...

haha~akk,blushing sy..btw,tq kak coz sudi kwn ngn sy..sy ske sgt kwn ngn akk..br 1st time jmpe,tp dh bley borak2 cam dh lama knl kan??hehe..t klu free,bley lar kita hang out skali.hehe :)

Ahchik cun said...

wahh.. bestnya!
cik nadia. nak gtau nieh.. saya tag nadia lam post saya..
http://syimok.blogspot.com/2011/06/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html.

nanakimie said...

seronok kan sis tambah kenalan.hehe,thanks yer singgah blog nana n folow:)

Ardini Humaira said...

wahhh dni baru teringat lom wat entry mask tu lagi :D

ceq mas said...

bagus ke susu kambing tu nadia?nak cuba la.muka kite itam (keje bnyk g site)& jerawat (maybe sbb sinus)