Saturday, 22 May 2010

Its Bleeding Last Night

...................................................................................................

This picture was taken last night... Nadia baru saja nak bermimpi, baru saja lepas bace doa tido.. Tibe-tibe hidung yang bulat ini rase laen macam... Hah, its bleeding... Dah lame tau hidung ni tak buat perangai berdarah... dulu selalu jugak.... Sekarang selalu hujan waktu malam and nadia pulak pasang kipas... So, keadaan akan jadik sangat-sangat sejuk.... Itulah yang menjadikan ia berdarah semula.... hohoho.... Apapun, after 15minute.. Alhamdulillah dah benti walaupun ader lagi sisa-sisanyer..... And pas basuh-basuh, terus boleh tido mimpi yang indah-indah.... Actually, it start when i was 7 year old.... Time tu kat sekolah, actually muke nadia dari sekolah rendah hingga sekolah menengah, memang cikgu dah mark... Budak selalu sakit, selalu tak pergi sekolah........... Apapun setiap orang itu diuji dengan ujian yang berbeza-beza, tinggal kita saja, bagaimana untuk kita menghadapi semua ujian Allah..... Wallahualam.....
...................................................................................................

12 comments:

Kancilbiru said...

adus,...takutnya tetiba berdarah,..

Dhea Ahmad said...

niza...mmg kalo sejuk akan jadik cmtu.....huhuhu... diktor ckp tisu hidung nipis sgt...

Unknown said...

uu..napekah?
doktor cakap pe?

Dhea Ahmad said...

afzan....actually nadia da lame tak gi klinik pasai ni.... tp dlu doc ckp tisu hidung nipis sgt...dats why, sensitip...mudah kuar drh... da biase tp kdg manyak sgt...takottt jgk....

Unknown said...

assalamualaikum nadia.
syukur dah berhenti pendarahannya.

Dhea Ahmad said...

wslm wbt kak chik....Alhamdulillah dah berhenti.... pg ni rase pening ckit..... bdn pn lemah.... risau takut berdarah lagik....

Unknown said...

ooppss...ngeri..lum pnh berdarah idung

Ida Sazarina said...

adeh my sis, bleeding ye?
take care ye...nana xpah lg mengalami..huhu~~

CatlinaFly said...

eh,samalh mcm sy...hidung berdarah kalau terlalu panas @sejuk, atau terbersin kuat sgt..huhuhu..

Nia said...

salam ziarah ya,

kena letak kain panas atas kepala, lepas tu baring, insya Allah cepat reda.

Diela Zaimi said...

hai...hope everything ok ya...saje jenguk blog...nice sgt.... :)

Dhea Ahmad said...

tanks semua yg comment..... actually Alhamdulillah after beradarah aritu, da ok skang..... Bebaru ni cam saket, mgkn tisu idung luke.... Tp arini dah ok....tak saket da...