Wednesday, 8 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Okay, tengok tajuk pun dah tahu kan...So moh le kawan-kawan..
Kita join segmen baru dari Ben Ashaari neh.....Senang saja...
Klik gambar header Abg Ben ni untuk lebih detail...terima kaseh





15 comments:

Unknown said...

belog anda simple :) dan saya suka ..
no 56 :)

MizzDayana said...

header yang sangat menonjol. :)

166

HAFIZAL said...

mari komen dia

Ansof86 said...

salam kenal..

blog anda simple.. yang bestnyer loading cepat.. tu yang ok yer..

no185

Anonymous said...

warna yang harmoni.. loading pun cepat..

no 174

zuwaidah said...

heheheheeh kak zu tak join pun segmen nih, tak leh komen ler...tapi nak komen gakkkkkk....blog ini ringan suka visit hari2

Unknown said...

simple n nice..
no-4

Unknown said...

simple n nice..
no-4

Unknown said...

simple n nice..
no-4

snOw sakura said...

nice blog.. tp mgkn better klu letak shout box.. overall, sumanya dh ok.. :)

Alya EsprĂ©zzo™ said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, simple dan nice :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

zati embong said...

jat da lama x join contest.ingt nk buat 1 blog utk contest saja.tp x terbuat2 pun.

C!K NoRa said...

simple and nice... suka...
kritik blog saye pulak!
no 158..

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Unknown said...

tak tahu nak komen apa dah..
blog nmpak dah oke je :)