Tuesday, 23 April 2013

Amalan Sunnah

Bismillahirrohmanirrohim..


Assalamualaikum WBT.. Hai kawan-kawan...
Saya sekadar ingin berkongsi gambar yang saya petik dari fanpage Ustaz Don Daniyal.. Alhamdulillah syukur dapat peluang  berkongsi.. Dan Terima kaseh admin fanpage tersebut dan kawan-kawan yang share kan, If dorang tak share, maybe saya takkan dapat lihat dan hayati gambar ini.... Thank you so much..... Hopefully dapat saya pergunakan dan amalkan dengan istiqomah...InshaAllah....

lets share together...





5 comments:

JunAina said...

Terima kasih coz syer kat sini sis, saling ingat mengingati.

Unknown said...

Ditagged di sini :)http://jibablossom.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

Unknown said...

bagus perkongsian ini..sama-sama la kita mengupdate diri kita sedikit demi sedikit..sambil blogwalking dan follow di sini :D

Unknown said...

Patut kita amalkan ini.

bayausbh.blogspot.com

Unknown said...

terima kasih kongsi..bagus sgt ni